MENU CLOSE
Contact us

Best Rate Guaranteed

Dacă găsiți online o rată de calificare mai mică, o vom potrivi și vă vom acorda o reducere de 10% atunci când rezervați prin Centrul de rezervare a hotelurilor V, cu respectarea următoarelor condiții.

Pentru a depune o cerere, sunați la Centrul nostru de rezervare la +30 26630 29510 și oferiți-le adresa online a ratei mai mici concurente.

Rata de concurență mai mică trebuie să fie verificată de V Hotels și rezervabilă imediat de publicul larg. Cea mai mică rată de concurență trebuie să fie pentru același hotel, tip de cameră, număr de oaspeți și date de rezervare. Aceleași politici de anulare și de cumpărare în avans asociate cu rata de concurență mai mică se vor aplica și pentru rezervarea făcută prin V Hotels. Dacă rata de concurență mai mică este rezervată printr-un canal care nu îi aparține lui V Hotels, V Hotels and Resorts nu este responsabilă pentru nicio taxă sau alte costuri pentru anularea rezervării. Dacă cea mai mică rată de concurență este rezervată prin intermediul unui canal V Hotels, V Hotels va renunța la orice costuri de anulare pentru cererile de potrivire a tarifelor efectuate în termen de 24 de ore de la rezervarea inițială.

Comparațiile de tarife vor fi făcute net de orice taxe, gratuități, taxe de stațiune sau orice alte taxe sau taxe asociate cu tariful camerei. Garanția nu se aplică impozitelor, gratuităților, taxelor de stațiune, comisioanelor pentru alimente și băuturi sau altor taxe incidentale. Diferențele de rată atribuite exclusiv fluctuațiilor și / sau diferențelor de curs valutar sunt excluse din garanție. V Hotels poate refuza cererile în cazul în care diferența dintre rata mai mică de concurență și rata de pe canalul de rezervare V Hotels este mai mică de 5 €.

Ratele mai mici de concurență aplicabile numai unei porțiuni din întreaga ședere programată nu vor fi onorate. De asemenea, nu se vor onora tarifele de concurență mai mici pentru un sejur de mai multe zile dacă costul total al camerei pentru șederea folosind tarife mai mici de concurență este același sau mai mare decât costul total al camerei disponibile printr-un canal de rezervare V Hotels.

Garanția nu se aplică următoarelor tipuri de rate:

· Ratele de reducere negociate, cum ar fi ratele corporative, de stimulare, de grup sau de gros pe care V Hotels nu le-a pus la dispoziție pentru rezervarea publicului larg.

· Ratele de reducere calificate, incluzând, dar fără a se limita la, tarife guvernamentale, tarife militare, rate majore și tarife puse la dispoziție exclusiv membrilor programelor de loialitate menținute de V Hotels și / sau hotelurile sale.

· Ratele de reducere care necesită calitatea de membru într-un club, organizație sau alt grup sau care sunt altfel aprobate de V Hotels, cum ar fi CAA sau AAA.

· Tarifele de pachete care includ cameră și alte componente, cum ar fi călătorii, închirieri de mașini, divertisment și / sau mese fără mic dejun.

· Tarife suplimentare de pachete sau grupuri care prelungesc durata sejurului.

· Tarife negociate pentru sejururi care se extind după 30 de nopți.

· Tarifele disponibile pe site-urile de licitație.

· Tarifele disponibile pe site-urile web și serviciile care nu dezvăluie marca hotelului și / sau un anumit hotel până la finalizarea rezervării.

· Tarife asociate cu reședințele afiliate la hotelurile V

· Tarife preplătite care necesită un voucher sau o altă formă de certificat plătit în prealabil (inclusiv vouchere electronice și certificate).

Nul în cazul în care este interzis de lege. V Hotels își rezervă dreptul de a modifica sau anula garanția în orice moment, fără notificare prealabilă.