MENU CLOSE
Contact us
Contact us

HELIOS MAIN RESTAURANT

Dining at Almyros Beach Resort & SPA is a feast for all the senses where sight, sound, scent and taste are all taken on an exotic vacation.

Mic dejun 7:00 - 10:15.

 La Almyros Beach, un mic dejun complet include o gamă largă de farfuri, inclusiv omlete, ouă de orice fel, cereale calde și reci, clătite și prăjitură franceză, ovăz fierbinte, carne pentru micul dejun, somon, friptură, pâine proaspătă și produse de patiserie, sucuri, fructe și Mai Mult. De asemenea, este disponibil un bufet complet.

Bufet de prânz 12:00 - 14:30.

 Bufetul nostru de prânz este o experiență unică de tip V Hotels. Dispune de salate proaspete de grădină, brânzeturi savuroase, carne coaptă, fructe de mare și o selecție largă de fructe și deserturi proaspete, făcute zilnic de bucătarul nostru de patiserie.

Cina 19:00 - 21:30. 

Meniul de cină al mesei principale cuprinde o gamă largă de preparate din bucătăria internațională și mediteraneană, cu șapte meniuri rotative pe tot parcursul sezonului. Masa include o varietate de opțiuni concepute de bucătarul nostru. Colțul nostru pentru copii, colțul grecesc și colțul nostru special Corfiot sunt un plus minunat pentru experiența dvs. de luat masa.

Due to the latest measurements and our internal safety protocol, Helios Restuarant will required booking to be made in advance for every meal. Meal reservations can be made at the reception desk, at the restaurant, or by using a mobile app.

 

All inclusive premium

Toate produsele alimentare sunt incluse

Toate băuturile din meniul AI Bar sunt incluse

Extra charge

Vin îmbuteliat

Băuturi din Bar-Menu