MENU CLOSE
Contact us

Deluxe Double with Sea View

 

DELUX DOUBLE CU VEDERE LA MARE

Bucurați-vă de vederi magnifice pe plajă, împreună cu un mediu spațios, precum acasă

Proporționat cu generozitate, cu vedere la grădinile noastre și la Marea Ionică, camerele noastre DBL Deluxe sunt viziunea designerilor noștri de interior.

Cu interioarele moderne, acestea au 28 de metri pătrați de locuințe interioare / exterioare, inclusiv un balcon sau terasă mobilată de 10 metri pătrați și senzația imediată de a vă caza în propria casă de pe plajă.

Sunt dotate cu aer condiționat, cu un pat King Sleep Tight, un fotoliu drept pat suplimentar (0,90 X 1,90) și o baie elegantă cu un duș cu precipitații mari și toaletă.

Toate sunt dotate cu iluminare cu dispoziție, televizor LED de 43 inci, Wi-Fi gratuit de mare viteză, birou, seif, prize electrice universale și port USB, ceainic, mini-bar, fier și placă de fier. În mod natural, se bucură, de asemenea, de curățenie zilnică și de luat masa 24 de ore în cameră.

Camerele DBL de lux pot fi conectate la camerele alăturate pentru a crea spații de cazare familiale sau paturi pliante și paturi pentru copii sunt disponibile la cerere. Max. Capacitatea este de 2 + 1